Summa geeli Peräaukon ongelmien hoitoon

Tehokas apu

Valmistukseen käytetyt lääkekasvien antibakteeriset, adstringeettiset, tulehdusta ehkäisevät teho- ja lisääaineet sopivat erityisen hyvin peräpukamien, haavaumien ja kutina... Rekisteröidy ja kirjaudu jälleenmyyjäksi nähdäksesi tukkuhinnat.

Neuro Relax-kapselit 30 kpl

Luonnonmukainen apu nukahtamisvaikeuksiin

NeuroRelax kapselit sisältävät hermostolle välttämättömiä vitamiineja ja yrttejä, jotka auttavat rentoutumaan ja saavuttamaan sielun ja ruumiin tasapainon. Suositeltu ... Rekisteröidy ja kirjaudu jälleenmyyjäksi nähdäksesi tukkuhinnat.

Unimaski

Nuku hyvin kesälläkin!

Herättääkö aurinko sinut turhan aikaisin? Haluaisitko ottaa nokoset lentokoneessa tai junassa?Pieneen tilaan menevää unimaskia on kätevä säilyttää yöpöydän laatikossa... Rekisteröidy ja kirjaudu jälleenmyyjäksi nähdäksesi tukkuhinnat.

Kiinalainen vatsatee 20 x 5g pss

Oikkuilevan, stressaantuneen vatsan rauhoittamiseen

Tämä tee rauhoittaa stressantunutta vatsaa ja vähentää erilaisia vatsavaivoja. Se sisältää Tieguanyi-teetä, kiinanjujubaa ja tangeriininkuorta, joita on vuosituhannet käy... Rekisteröidy ja kirjaudu jälleenmyyjäksi nähdäksesi tukkuhinnat.

Vihreä tee 20 x 2g pss

Kiinalaista vihreää teetä

Kun haluat täyden terveyshyödyn teestä, juo vihreää teetä! Vihreän teen lehtiä ei ole hapetettu eli fermentoitu. Näin suurin osa teenlehdissä olevista entsyymeistä s... Rekisteröidy ja kirjaudu jälleenmyyjäksi nähdäksesi tukkuhinnat.

Valkoinen tee 25 x 2g pss

Hienointa ja terveellisintä

Valkoinen tee on harvinaisin ja siten myös kallein teelatu. Valkoiselle teelle on ominaista herkkä ja pehmeä maku. Valkoiseen teehen käytteävät teelehdet poimitaan ennen kuin... Rekisteröidy ja kirjaudu jälleenmyyjäksi nähdäksesi tukkuhinnat.

Inkivääri-hunajateejauhe 20 pss

Ehkäisee mm. pahoinvointia

Kiinassa inkivääriä on käytetty vuosisatojen ajan, nykyään se on suosittu mauste ja lääkeyrtti ympäri maailmaa. Sen vaikuttavat aineet edistävät ruoansulatusjärjestelm... Rekisteröidy ja kirjaudu jälleenmyyjäksi nähdäksesi tukkuhinnat.