Vibro Shape hierova laihdutusvyö

Hieroo ja poistaa liikakiloja

Edullinen hierova ja lämmittävä vyö vaivattomaan kadonneen vyötärön metsästykseen. Erityisen hyvä myös mm. selän kiputilojen lievittämiseen. Rekisteröidy ja kirjaudu jälleenmyyjäksi nähdäksesi tukkuhinnat.

Elektroninen shiatsuhieroja infrapunatoiminnolla

Monipuolinen ohjelma

Tämä laadukas hieroja antaa monipuolisen hieronnan hartioille ja niskalle. Sitä voi käyttää myös vaikka lanteilla ja jaloilla. Infrapunavalo lämmittää samalla. Rekisteröidy ja kirjaudu jälleenmyyjäksi nähdäksesi tukkuhinnat.

Rheunol -voide 70 g

Aromaattinen voide hierontaan ja kivunlievitykseen

Rheunol-voide hoitaa ja rentouttaa väsyneitä tai kipeytyneitä lihaksia ja niveliä. Sitä voidaan käyttää myös akupainannan, fysioterapian tai hieronnan lisänä. Voide s... Rekisteröidy ja kirjaudu jälleenmyyjäksi nähdäksesi tukkuhinnat.

Elektroninen Silmienhierontalaite JM022

Ajastin, 26 neodyymimagneettia

Päänsärky johtuu usein silmien väsymisestä. Tämä hierontalaite vähentää jännitystä kasvojen yläosassa. 9 erilaista hierontaa. Toimii paristoilla. HUOM! Ei... Rekisteröidy ja kirjaudu jälleenmyyjäksi nähdäksesi tukkuhinnat.

Niska- ja hartiahieroja

Rentouttaa ja vähentää kiputiloja

Niskat ja hartiat kuntoon! Laadukas elektroninen hierontalaite, jossa 88 rytmistä ohjelmaa ja 20 eri voimakkuutta. Rekisteröidy ja kirjaudu jälleenmyyjäksi nähdäksesi tukkuhinnat.